7 napos gyulladást csökkentő étrend

Bevezetés az étrendek általános használatához
Az étel, amit megeszel, közvetlen kapcsolatban van fájdalmaddal. Ha nagy mennyiségű gyulladást előidéző ételt fogyasztasz, az növelni fogja a fájdalmadat, ami megakadályozza, hogy azt tudd tenni, amit szeretnél, le fog lassítani, és hosszabbá teszi a gyógyulási folyamatot.
Ha fájdalmaid vannak, komolyan kell venned, hogy mit eszel. A kutatások azt mutatják, hogy a testmozgás nem elegendő pl. a térdfájásból való felépülésből, javítani kell az étrenden is és gyakorlatokat is végezni kell. A test más részeinél, hát, váll, nyak, csípő, láb is ugyanez a helyzet.
Alább találsz egy étrendet, ami ad egy elképzelést, hogy mik azok az ételek, amiket jó enni a 7 napos gyulladáscsökkentő étrenden belül. Ajánlást találsz reggelire, ebédre, nassolásra és vacsorára. Ezeket bátran használhatod rugalmasan is.
Minden nap figyeld meg, hogy hogy változik a fájdalmad. Nem fog elmúlni egy nap alatt, de folyamatosan csökkennie kell. A 7 nap eltelte után, ha jelentősebb javulást észlelsz, bátran folytasd továbbra is ezt az étrendet.
Lassan hozzáadhatsz egyéb ételeket is, amit egyébként szoktál enni, és megfigyelheted, hogy így, az okoz-e gyulladást. Ha igen, azt ki tudod zárni az étrendedből.
Kezdj neki, élvezd az étrendet és vegyél búcsút a fájdalmaidnak!
Az étkezések felcserélhetők, az összetevők variálhatók, a lényeg, hogy ezeket az összetevőket egyed.
Kívánom, hogy csökkenjen a fájdalma mindenkinek!
Cikksorozat részei
1. rész: Mi is az a gyulladás és mik a tünetei, milyen betegségekkel függnek össze?
2. rész: Mi az oka a gyulladások keletkezésének testünkben? Mit tehetünk mi magunk a gyulladások elmulasztásához természetes módon?
3. rész: Krónikus gyulladást mérséklő 1 hetes étrend
